Leven als een miljonair in Spanje

DEEL 9 – Leven als een miljonair in Spanje  


In de vorige blog vertelde ik een zwarte kant van het emigreren en wat er mogelijk kan gebeuren. Maar als jij de juiste contacten hebt dan ga jij echt het miljonairsgevoel beleven in Spanje.  


Het is al heel gauw mogelijk om te leven als god in Spanje. Zelfs mensen met een uitkering. Het ligt er natuurlijk wel aan waar je huis staat. Maar als jij niet aan de kust hoeft te zitten, een stukje landinwaarts gaat dan heb je al de meest mooie betaalbare plekjes onder de zon.  


En als jij je laat helpen door een betrouwbare gestor, makelaar en advocaat dan komt het helemaal goed. Vaak heb je ze niet eens alle drie nodig hoor. Maar doe het liever niet alleen. Want Spanje is geen Nederland! En verborgen gebreken zijn er nagenoeg altijd. En met een huurcontract wil het niet altijd zeggen dat je rechten hebt. Viva España zeg ik altijd met dit soort dingen.  


Maar nooit van mijn leven zou ik Spanje, en specifiek Extremadura om willen ruilen voor Nederland. Hier geniet je van:  

 

1. lieve mensen  

2. rust en relaxte sfeer  

3. zon en het buitenleven  

4. relatief goedkoop buiten de deur eten  

5. goedkoper levensonderhoud  

6. natuur en  

7. elke dag het vakantiegevoel  

.

Zorg wel dat je de taal spreekt. Elke deur staat veel verder voor je open als jij je verstaanbaar kunt maken. Ga er niet van uit dat iedereen Engels spreekt zoals in Nederland. Hier spreekt bijna niemand Engels en is de voertaal Spaans of een streekgebonden taal. Maar met Castellano red jij je door heel Spanje.  


En gelukkig heb ik het mogelijk gemaakt om op een snelle en makkelijke manier Spaans te leren spreken over een paar weken. Wel levenslang toegang en altijd hulp. . 

Je leert alleen wat je nodig hebt, geen verdwaal in grammatica. En in elke lesvideo staat een Spaans iemand naast mij voor de uitspraak en ik voor de Nederlandse uitleg. Ik heb het over de Beginners en Semi-Gevorderden. Mijn 2 toppers.  


Doe even mijn gratis Spaanse lessen via www.supergoedspaansleren.nl/gratis om er een beeld bij te krijgen. Alle cursussen zijn 24 uur per dag toegankelijk en elke les kun je altijd weer terugkijken en om hulp vragen. Dat vind je nergens. En het bewijs vind je in de 4,7 sterren op Google van 1.700 cursisten van mij.  


Gisteren liet ik een video zien op Facebook hoe wij in Spanje wonen. We hebben een prachtig huis aan het meer, zwembad erbij, alles erop en eraan. En dit is mogelijk voor iedereen.  


Ik ken mensen met een uitkering van 1.600 euro per maand en ook zij genieten van een Spaans leven met een groot huis en zwembad. Het leven in het algemeen is natuurlijk een stuk goedkoper dan in Nederland. Maar niet overal in Spanje. Elke regio is anders.  


In de Gratis Challenge vanaf maandag 27 t/m woensdag 29 mei 2024 ga ik je de verschillen uitleggen tussen de regio´s. Maar ook het verschil tussen Nederland en Spanje. Lees je dit later, schrijf je alsnog in voor de volgende jaarlijkse challenge. 


Ik vertel je alles wat NIET leuk is in Spanje. Natuurlijk ook wat WEL leuk is. Je krijgt een goed beeld of Spanje iets is voor jou en waar je allemaal rekening mee moet houden. Zie www.supergoedemigreren.nl/challenge of schrijf je gelijk in via https://app.enormail.eu/subscribe/48698d6ecb15444390d3c56e4f7ee89a 

. 

Un beso Cintha 

 

 

 

 

In 1996 leerde ik Tomás kennen. Mijn Spaanse man. BAM, liefde op het eerste gezicht. Ik leerde mezelf snel en makkelijk Spaans en na 2 jaar op Mallorca gewoond te hebben vertrokken we naar Nederland. Na 18 jaar in Nederland racen, 2 kinderen op de wereld gezet vertrokken we in 2015 naar Spanje. Daar wonen we nu nog steeds en leven wij onze droom. En wat ik kan dat kan jij ook.
Reactie plaatsen