Emigreren naar Spanje: Wil jij elke dag vakantiegevoe

Deel 10 

Wil jij elke dag vakantiegevoel? Niet meer haasten en racend door het leven gaan? 

 

Misschien moet je dan eens nadenken of je in Nederland nog wel op je plek bent. Je weet het, het leven duurt maar even. Het kan zomaar ineens afgelopen zijn. Heb je dan je droom geleefd? 

 

Of blijf jij maar in hoog tempo door het leven gaan. Elke dag de weg op om ergens weer op tijd te komen. ´s Morgens vroeg de deur uit en ´s avonds pas weer thuis en dan uitgeput in je stoel in slaap vallen.  

 

En dan ineens beseffen dat er weer 10 jaar voorbij zijn. En wat heb je dan gedaan? Keihard gewerkt om de hypotheek te betalen, geld verdienen om van vakantie naar vakantie te gaan om even bij te komen?  

 

Ik weet hoe het is en ik weet ook dat het anders kan. Ieder z´n ding natuurlijk. En het fijne is dat je ALTIJD een keuze hebt. En als jij nu gaat bedenken, nee hoor ik heb geen keuze want....... ik heb kinderen, mijn partner wil niet, ik heb geen tijd of geld, ik moet eerst nog ......doen. Noem het maar op. Alvast excuses verzinnen zodat je iets niet hoeft te doen. 

 

Van mij hoeft het ook niet hoor, ik leef mijn droom en ik hoop jij ook. En als jij zegt, ik vind het prima zo. Ik hoef echt niks anders dan is dat helemaal top! Maar als jij wel in Spanje wilt wonen, maar alvast allerlei beren op de weg gaat verzinnen. Of als jij allerlei angsten hebt, prima dan moet je het niet doen.  

 

Maar je kan ook denken, wat als het nou wel lukt? Verander je mindset naar het positieve. Moet je kijken wat je allemaal voor elkaar kunt krijgen. 

 

Ik denk wel dat je aan bepaalde kwaliteiten moet voldoen. Bij sommige mensen heb ik zoiets, blijf jij maar lekker in Nederland.  

 

Vanaf morgen vertel ik je van alles over dit mogelijke avontuur. Of misschien zit je al midden in dit avontuur. Ik vind het geweldig om alle verhalen te horen. En ook jouw vragen. 

 

 

Maandag 27 mei t/m 29 mei begint de Challenge Wonen in Spanje. Met LIVE Masterclasses (+opnames). Alles over emigreren naar Spanje. De verschillen, wat is wel en niet leuk in Spanje. Wat heb je nodig om te emigreren. Maar ook over tijdelijk wonen in Spanje of een huis huren. Werken in Spanje en al je vragen kun je stellen.  

 

 

Ik vertel je alles wat NIET leuk is in Spanje. Natuurlijk ook wat WEL leuk is. Je krijgt een goed beeld of Spanje iets is voor jou en waar je allemaal rekening mee moet houden. Zie www.supergoedemigreren.nl/challenge of schrijf je gelijk in via https://app.enormail.eu/subscribe/48698d6ecb15444390d3c56e4f7ee89a 


Un beso

Cintha


info@supergoedspaansleren.nl

 

In 1996 leerde ik Tomás kennen. Mijn Spaanse man. BAM, liefde op het eerste gezicht. Ik leerde mezelf snel en makkelijk Spaans en na 2 jaar op Mallorca gewoond te hebben vertrokken we naar Nederland. Na 18 jaar in Nederland racen, 2 kinderen op de wereld gezet vertrokken we in 2015 naar Spanje. Daar wonen we nu nog steeds en leven wij onze droom. En wat ik kan dat kan jij ook.
Reactie plaatsen