Leef jij je droom? Emigreren naar Spanje

Leef jij je droom? 


De verschillen tussen Nederland en Spanje. In een aantal blogs vertel ik je hierovermaar ook over het echte Spanje en de Spaanse taalVolg ook de groep: (TijdelijkWonen in Spanje www.facebook.com/groups/woneninspanje Deel 1 

 

Ik, als echte Westlandse weet best wat werken isKeihard doorgaanbezig met je toekomstTussendoor kinderenfamiliesportenHet tempo ligt enorm hoog in Nederland. En ik denk in het Westland nog een tandje hoger. 

 

Sinds 2015 wonen wij in Spanje. Ik zie echt wel dat Nederlanders het beste jongetje of meisje of weet-ik-veel-welk-geslacht van de klas zijnNederland is piepklein, net zo groot als de regio Extremadura waar ik woon 

 

 

Het grote verschilhier wonen meer schapen dan mensen. De wegen zijn leeger is enorm veel ruimteGenoeg water en een heerlijk klimaatSlechts 1 miljoen mensen. Ik geniet zooooo van de stilte en de vriendelijke mensen 

 

 

Maak je vooral niet drukmaar geniet van het leven. Ik zie de grote verschillen tussen Nederland en Spanje en zal hier de komende blogs nog veel meer over vertellen. 


 

En ik organiseer een gratis Challenge Wonen in Spanje. Van 27 t/m 29 mei. 3 dagen LIVE over wat je nodig hebt om in Spanje te wonenSpaanse weetjes en nog veel meerWil je meedoen kijk op www.supergoedemigreren/challenge of schrijf je gelijk in https://app.enormail.eu/subscribe/4984060143a6bb476c8096d98d9e9915 

 

En de gratis Spaanse lessen kun je doen via www.supergoedspaansleren.nl/gratis


Lees het volgende deel hier op deze site

 

 

Un saludo Cintha 

In 1996 leerde ik Tomás kennen. Mijn Spaanse man. BAM, liefde op het eerste gezicht. Ik leerde mezelf snel en makkelijk Spaans en na 2 jaar op Mallorca gewoond te hebben vertrokken we naar Nederland. Na 18 jaar in Nederland racen, 2 kinderen op de wereld gezet vertrokken we in 2015 naar Spanje. Daar wonen we nu nog steeds en leven wij onze droom. En wat ik kan dat kan jij ook.
Reactie plaatsen