Hoe kun jij je droom leven in Spanje

Deze serie gaat over Wonen in Spanje. In diverse blogs deel ik een weetje of een lesje of gewoon de verschillen tussen Nederland en Spanje. Maar ook hoe je jouw droom kan leven. Deel 2 


Ik leerde Tomás kennen in 1996 op Mallorca. Liefde op het eerste gezicht. Dit moest gewoon zo zijn. Maar op Mallorca kwamen we niet verder. En als echte Nederlander denk je nagenoeg altijd, hoe kan het beter! 


Tomás wilde heel graag naar Nederland dus na 2 jaar Mallorca vertrokken we naar Nederland, het Westland. En hop vanaf dag 1 mee in het Nederlandse ritme. En dat ligt zoooooooooo hoog 


Heerlijk vonden we het. Lekker werken. Tomás vond het top met Nederlanders kom je tenminste verder. Zo niet Spaans! Hij leerde in no time Nederlands en leerde van alles qua techniek in de tuinbouw. 


We raceden door het leven. Iedereen deed het, dus wij ook. Het was gewoon ´normaal` 2 kinderen op de wereld gezet en in 2013 overleed ineens mijn vader. Bam, binnen 10 dagen was hij vertrokken. 


Dat kwam binnen bij mij. Geniet van het leven, het duurt maar even hing er al bij ons op zo´n tegeltje op de wc. En er ging een knop om. Laten we in Spanje gaan wonen zei ik tegen Tomás. Hij wilde niet, maar de kinderen wel. 


We zouden het een jaartje gaan proberen. In 2015 vertrokken we naar Extremadura. De regio waar Tomás vandaan komt.  

En in de volgende blog vertel ik verder.... 


Un beso Cintha 

www.supergoedemigreren.nl  

In 1996 leerde ik Tomás kennen. Mijn Spaanse man. BAM, liefde op het eerste gezicht. Ik leerde mezelf snel en makkelijk Spaans en na 2 jaar op Mallorca gewoond te hebben vertrokken we naar Nederland. Na 18 jaar in Nederland racen, 2 kinderen op de wereld gezet vertrokken we in 2015 naar Spanje. Daar wonen we nu nog steeds en leven wij onze droom. En wat ik kan dat kan jij ook.
Reactie plaatsen