wonen-in-spanje-wat-heb-je-nodig-emigreren-naar-spanje

Zorgeloos wonen in Spanje

Je krijgt van ons elke stap en je bespaart jezelf veel Tijd, Geld, Problemen

NIEUW - Straks woon jij heerlijk in Spanje, genieten van zon, tapas en de relaxte sfeer.
Maar waar begin je? En wil jij zorgeloos in Spanje wonen?
Jij bespaart jezelf Tijd, Geld en Problemen met deze 
Nederlandse + Spaanse lessen: Wonen in Spanje

Meer informatie

UNIEKE lessen + TIPS om alles zelf te regelen in Spanje - Maar ook wij helpen je

Jij gaat een geweldig Spaans leven tegemoet. En deze lessen besparen je heel veel tijd, geld en moeilijkheden. Nederlandse uitleg

NIEUW! Deze Spaanse lessen gaan jou enorm helpen met je Spaans en door de vele TIPS en Adviezen ook heel veel tijd en geld en eventuele ellende besparen. Echt geweldig zoals je alles compleet krijgt aangeboden. Wij weten namelijk supergoed hoe lastig het kan zijn in Spanje om bepaalde zaken te regelen. De uitleg doen we in het Nederlands. Dus je hoeft geen Spaans te spreken. 
Deze Spaanse lessen zijn NIEUW en worden continue aangevuld met de belangrijkste informatie. Je hebt een mooi overzicht van alle Spaanse situaties waarin jij je gaat bevinden en kun je altijd de les erbij pakken die je nodig hebt. + we hebben een geweldige groep waar wij elkaar helpen met elke situatie in Spanje. 

 • Altijd hulp bij emigreren en wonen in Spanje voor 797 euro  . De waarde is namelijk ongekend. Als je les 11 toepast, dan heb je het geld van deze cursus al terugverdiend. De hulp van ons, de lessen, de tips, de problemen die je gaat voorkomen. Dit gaat je duizenden euros opleveren.
   Dit zijn de 25 lessen van deze UNIEKE Spaanse lessen over wonen in Spanje. Hier ga je heel blij van worden, want straks weet je stap voor stap hoe je iets moet regelen in Spanje en dit bespaart je een hele hoop tijd, geld en problemen.

Je krijgt 25 Online lessen met Levenslang toegang en SUCCES GEGARANDEERD - Alleen maar de simpele stapjes volgen. Je leert dus alles over Spanje, de Spanjaarden en hoe je het zegt in het Spaans, met Nederlandse uitleg en adviezen in het Nederlands hoe je alles moet regelen.Uiteraard makkelijke, eenvoudige stapjes per les: Korte video kijken, lesdocument lezen, oefening doen, oefening nakijken.


Deze lessen kun je LOS nemen voor als je in Spanje gaat wonen of je woont er al, maar je loopt tegen allerlei zaken aan. OF als ook de taal wilt leren, dan heb je een supermooie aanvulling op de Online Beginners en de Online Semi-Gevorderden. Wil je ALLES? (Super Spaanse Lespakket + WONEN, scroll even naar beneden)


INHOUD:

 • EXTRA TIPS: Checklist Emigreren naar Spanje + Wat neem je allemaal mee als je iets moet regelen in Spanje 
 • EXTRA: Een huis kopen of huren in Spanje. Waar begin je? 
 • EXTRA: LET OP dat je dit document krijgt bij huisaankoop
 • EXTRA: Podcasts: Elke stap in het Nederlands uitgelegd
 • EXTRA: Besloten groep op de website (NIET FACEBOOK) voor de avonturiers die in Spanje (gaan) wonen - hier helpen wij elkaar.
 • EXTRA: Uitleg: Pensioen in Nederland/België - hoe werkt dat in Spanje
 • EXTRA:  Fiscaal resident en loondienst
 • EXTRA: Met pensioen of uitkering in Spanje
 • EXTRA: Checklist Emigreren naar Spanje
 • EXTRA: Welke vragen MOET je stellen aan de makelaar
 • Les 1: Regio verdeling
 • Les 2: Naam spellen
 • Les 3: Goede adressen vragen aan Spanjaarden
 • Les 4: Gestor / accountant regelen
 • Les 5: NIE nummer regelen
 • Les 6a: El ayuntamiento - het gemeentehuis - el empadronamiento
 • Les 6b: El ayuntamiento - het gemeentehuis - overige diensten
 • Les 7: Seguridad social - ziektekostenverzekering regelen
 • Les 7b: La Tarjeta Sanitaria (je verzekeringspas)
 • Les 8: Elektriciteit en water regelen
 • Les 9:  Gas regelen
 • Les 10: Spaans telefoonnummer aanvragen
 • Les 11: De Spaanse aannemers en mentaliteit en vergunningen
 • Les 11b: Vergunning regelen voor de aannemer
 • Les 12: Bankrekeningnummer openen
 • Les 13: De makelaar / verhuurder
 • Les 14: Bestaand of nieuwbouw huis huren / kopen
 • Les 15: Vergunningen en contracten regelen
 • Les 16: Notaris en kadaster  
 • Les 17: Verzekeringen regelen (auto, huis, persoonlijk etc.)
 • Les 18: Jezelf verdedigen in het Spaans
 • Les 19: Vuilnis en grof afval kwijt raken
 • Les 20: Emails en contacten
 • Les 21: De kroeg en kantoor
 • Les 22: La siesta en andere gewoonten
 • Les 23: Feestdagen en Spanjaarden
 • Les 24: Tandarts en dokter regelen
 • Les 25: ITV (autokeuring + autogarages)

 

Start over 2 minuten met de 1e les, levenslang toegang, altijd hulp.


TIJDELIJK de Spaanse lessen: Wonen in Spanje voor 797 euro. Dit is een aanbieding met Dus pak je kans zou ik zeggenKLIK HIER

Wil je graag je eigen tempo bepalen. Leren wanneer het jou uitkomt. En nooit meer een moeilijke, onmogelijke manier om iets niet te kunnen regelen in het Spaans. Pak dan deze UNIEKE adviezen en lesmethode en regel alles in Spanje en bespaar jezelf een hele hoop geld. Nederlandse uitleg, maar ook alle Spaanse zinnen.

5 sterren via Google reviews:
Mijn droom om ooit in Spanje te gaan wonen word steeds meer mogelijk gemaakt omdat ons huis nu in de verkoop staat in NL. 

Maar over 4 jaar als we kunnen stoppen met ons werk er pertinent te gaan wonen nu nog oriënterend en begonnen met de nieuwe cursus Wonen in Spanje om de juiste stappen te ondernemen en niet van een koude kermis thuis te moeten komen.

En hoop de Spaanse taal toch nog eens te kunnen spreken. Dat is het mooie van deze cursus hij blijft altijd geldig om er aan te beginnen wanneer het jou uit komt. 

Cintha is een zeer gemotiveerde vrouw die dit vuurtje in mij blijft aanwakkeren om het niet op te geven. En daar wil ik haar hartelijk voor bedanken. In september begin ik met het online klaslokaal voor beginners om een stok achter de deur te hebben .😊
Groetjes Inge


Inge Pinge

In 25 lessen regel jij alles

Door het volgen van de leuke makkelijke stapjes bouw je gegarandeerd een EXTRA enorme Spaanse woordenschat op. Maar je leert ook HOE je alles moet regelen in Spanje. 

Alles regelen in het Spaans

We leren je vooral veel zinnen met deze cursus. Wil je ALLES leren qua Spaanse taal dan heb je OOK de Online Beginners + Online Semi-Gevorderden nodig. Ligt aan je niveau.

Leren op een leuke manier

In elke lesvideo, die opgenomen is ergens in Spanje, staat een Spaans iemand naast mij. Samen leren wij jou hoe je iets kunt zeggen in het Spaans. Maar geven we je ALLE adviezen in het Nederlands hoe je iets moet regelen in het Spanje.

10 minuten per dag

Geen probleem als je weinig tijd hebt. Elke dag 10 minuten is voldoende om deze hele uitgebreide cursus af te ronden in 16 weken.

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Je leert wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. Je doet dit lekker vanuit je eigen luie stoel, inloggen en je hebt alles bij elkaar op 1 website. Heb je even geen internet, dan pak je gewoon het e-lesbook. 

Duidelijke & mooie lessen

Levenslang toegang tot de online lessen en altijd mijn hulp. Bij elke les krijg je, naast de lesvideo, oefening, extraatjes, ook een lesdocument. Hierin staan de Spaanse woorden & zinnen, maar ook de letterlijke uitspraak en uiteraard de betekenis. 

Makkelijke stappen en altijd hulp

Elke les bestaat uit minimaal 4 leuke, makkelijke, korte stapjes. Dit is de sleutel tot het succes, want hierdoor onthoud je super snel het Spaans. Veel tijd en lang concentreren is dus niet nodig. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen via de cursuswebsite.

Levenslang toegang tot cursus

Altijd toegang tot de online lessen. Gratis krijg je alle updates en extraatjes erbij. En ook nog altijd hulp via onze online leeromgeving. 

Elke les heeft eigen podcast

DIT wordt naderhand toegevoegd. Help mij herinneren als ik nog niet alles heb gedaan via info@supergoedspaansleren.nl. Handig voor onderweg in de auto, trein of als je wandelt. Als je internet hebt dan kun je altijd alle lessen ook beluisteren. Superhandig.

5 sterren via Google review: Super fijne cursus! (Wonen in Spanje)
Het neemt veel onzekerheden weg als je van tevoren weet waar je aan moet denken als je in Spanje wilt wonen. En zo fijn de info te krijgen van Cintha die al zo lang in Spanje leeft en nu haar ervaringen deelt in de cursus.

Marian José Valk

Sí ik regel echt ALLES in het Spaans, maar ontvang ALLE TIPS en adviezen in het Nederlands en Spaans

Werkt het ook voor jou?

Dit is MEGA voor mensen die in Spanje willen gaan wonen of er al wonen en tegen allerlei zaken aan lopen. En zolang je even luistert naar de video´s lukt het al. Met 10 minuten per dag kan je de cursus binnen 12 weken afronden. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent. Ik heb mensen geholpen van 87 jaar oud.


Sterker nog, het werkt zelfs voor mensen met dyslexie. Doordat wij diverse verschillende stapjes aanbieden, waardoor het bij iedereen werkt. Verder krijg je naast de tekst, ook alles op video en audio formaat. Uitleg is ook in het Nederlands. Dus als je nog niet zo ver bent met de Spaanse taal dan maakt dat absoluut niet uit.

Na deze lessen kun jij het volgende:

Spaans praten

Voor deze cursus WONEN hoef je GEEN basis Spaans te hebben als je dat niet wilt. Luister gewoon naar alle adviezen in het Nederlands. Wil je zelf alles in het Spaans regelen dan moet je wel al een redelijke basis hebben. Anders moet je OOK de beginners + semi-gevorderden hebben. Hiermee  bouw je snel een enorme woordenschat op door de simpele stapjes in de lessen. En in 60 uur spreek je al Spaans 

Alles regelen in het Spaans

Op een leuke makkelijke manier leer je van alles regelen. En geven we je zoveel tips en adviezen dat jij jezelf heel veel tijd, geld en problemen gaat besparen.

Wat je nodig hebt in het Spaans

Je leert precies wat je nodig hebt om in Spanje te wonen en/of te werken. Maar ook om te genieten van je oude dag. Voor iedereen die langer dan 90 dagen in Spanje wilt verblijven.

De MOEILIJKE dingen

Denk na wat je nodig hebt in het dagelijkse Spaanse leven en je kunt het zelf regelen. Of je weet HOE je het moet regelen.

Je hebt zelfvertrouwen

Moeiteloos regel jij straks van alles in het Spaans. Wel heb je de basis Spaans al nodig voor de cursus WONEN. OF als jij alleen de ADVIEZEN in het Nederlands wilt dan word je ook superblij.

Je bent blij en trots

Het contact met de Spanjaarden is zo mooi en daar word je blij van.

Je bent niet bang om Spaans te praten

Doordat je het Spaans praten oefent, ben je totaal niet bang om Spaans te gaan praten.

Heel je leven heb je hier plezier van

Altijd kun jij je Spaanse kennis gebruiken om alles te regelen. En elke les kun je terugkijken.

Je hebt de juiste uitspraak

Naast mij staat altijd een Spaans iemand. Een mooie uitspraak heb je straks.

Met 500 miljoen mensen kun je Spaans praten

In Zuid Amerika spreken ze ook Spaans. Het is de 2e wereldtaal en jij spreekt het moeiteloos als je het Super Spaanse Lespakket ook hebt.

Met Spaans sprekende klanten of bedrijven overleggen

Je krijgt altijd de prijs omlaag als jij dat wilt. 

Je bent volledig zelfstandig

Jij kunt zelf je papieren / verzekeringen en vergunningen regelen.

Succes gegarandeerd

Cursus Wonen is geniaal en gaat je veel Tijd, Geld en Ellende besparen. Wil je ook Spaans spreken. Volg de simpele stapjes in de lessen en je leert deze Spaans lessen in 60 uur (Online Beginners + Semi-Gevorderden). Doe 2 lessen per week en je regelt van alles in het Spaans. Het lukt iedereen, alle leeftijden. Een kwestie van doen. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.

AANBIEDINGEN:

Wonen + OOK Beginners + Semi-Gevorderden, dus de Spaanse Taal

Spaanse Lessen + Adviezen : Wonen

UNIEK, je bespaart TIJD / GELD / PROBLEMEN

€ 1.197,-
€ 797,-
cursus wonen in spanje

Deze cursus is in het Nederlands + Spaans

Superpakket
2 in 1 + Wonen

1. Online Beginners / 2. Semi-Gevorderden / Wonen + 8 bonussen twv 200 euro - scroll iets naar beneden voor de inhoud van het complete pakket. (ook een privéles cadeau). Levenslang toegang en altijd hulp.

€ 1.664,-
€ 1.197,-

Superpakket
3 in 1 + Wonen

1. Online Beginners / 2. Semi-Gevorderden / 3.Gevorderden / Wonen + 8 bonussen twv 200 euro - scroll iets naar beneden voor de inhoud van het complete pakket. (ook een privéles cadeau). Levenslang toegang en altijd hulp.

€ 1.861,-
€ 1.297,-
emigreren en wonen in spanje wat heb je nodig
In 60 uur Spaans spreken + Gevorderden alles in het Spaans + cursus Wonen

Superpakket 2 in 1 + Wonen + 16 LIVE Lessen

1. Online Beginners + 8 weken begeleiding / 2. Semi-Gevorderden + 8 weken begeleiding / Wonen + 8 bonussen twv 200 euro - scroll iets naar beneden voor de inhoud van het complete pakket. (ook een privéles cadeau). Levenslang toegang en altijd hulp. En 16 LIVE Lessen, de groepen starten in januari / oktober

€ 2.069,-
€ 1.497,-
wonen in spanje spaanse taal en live begeleiding
Met begeleiding in 16 weken Spaans spreken + Wonen in Spanje
Supergoed Spaans leren en wonen

Door de combinatie van LIVE lessen en goede theorie ben ik eindelijk een stap verder gekomen in het Spaans spreken. En kan ik straks In het Spaans de verbouwing van ons huisje bespreken met de aannemer. De cursusmethodiek is een aanrader voor iedereen die lekker Spaans wilt spreken en zich niet wilt verslikken in de moeilijke grammatica. ( dat komt later wel )

Monique Bastinck 

Het Superpakket + Wonen in Spanje

Inclusief 8 bonussen, privéles met mij en levenslang toegang

INHOUD: sUPER SPAANSE LESPAKKET + WONEN

Jij krijgt naast de cursus WONEN, OOK de complete Beginners- en Semi-Gevorderden cursus EXTRA ALLE hulpmiddelen die je nodig hebt om makkelijk en snel Spaans te gaan praten, als jij wilt over 60 uur:


 • 50+ Belangrijkste werkwoorden die je nodig hebt.
 • EXTRA: Podcast met de uitspraak van de 50+ werkwoorden
 • Bonuslijst met 500 belangrijkste Spaanse woorden
 • 80+ Podcasts (audio´s) Un Minuto Español (uniek deze kun je niet los aanschaffen)
 • Minicursus: Red jezelf in het Spaans in 5 dagen
 • 75+ Spaans minuutje elke dag
 • Spaanse e-lesbook, verzamelbundel Beginners en Semi-Gevorderden 
 • 72 Podcasts (audio´s) van elke online Spaanse les
 • Online Privéles, oefenen, vragen stellen, in te wisselen wanneer het jou uitkomt
 • Uiteraard levenslang toegang en altijd hulp in de groep.
cursus Wonen in Spanje en de Spaanse taal

Absoluut de allerbeste en enige keuze

"Lessen zijn zeer praktijk opgezet"
Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica, ook leuk zijn altijd de locaties van de opnames.
"Makkelijk de weg leren in Spanje"
IHet is heel fijn en overzichtelijk uitgelegd waardoor ik na een lange dag de lesstof toch nog in mijn hoofd krijg en het ook echt leuk vind om te doen.
"Makkelijk en Snel Spaans leren"
Voor mijn werk reis ik geregeld naar Spaanstalige landen. Het verschil is niet normaal. In 8 weken begrijp ik nu veel meer wat er gezegd wordt en kan me ook enigszins verstaanbaar maken.

Veelgestelde vragen en antwoorden