Supergoed Spaans Leren + Supergoed Emigreren + Supergoed je Business Bouwen

3 bedrijven heb ik inmiddels opgebouwd. De reviews hieronder gaan over zowel Supergoed Spaans Leren als Supergoed Emigreren. Want deze twee horen bij elkaar.


Ik ben in 2016 gestart met Supergoed Spaans Leren. Duizenden mensen heb ik hiermee mogen helpen en nog steeds. Mijn unieke lesmethode is bijzonder en werkt goed en je leert ontzettend snel makkelijk Spaans spreken.


Bij Supergoed Emigreren geef ik zowel de Spaanse taal als elke stap die je zet als je in Spanje woont. De perfecte combinatie, want met de Spaanse taal gaan ALLE deuren veel verder open en voel jij je veel zekerder in dit geweldige land. Leef je droom en wij helpen mee!

Wat is jouw mening over Supergoed Spaans Leren + Supergoed Emigreren:

Bekende Nederlander Michael Pilarczyk: ¨De online lesvideo´s zijn handig, omdat ik zelfs ´s nachts een Spaanse les kan doen. Ik vind het heerlijk dat ik uitsluitend leerde wat ik nodig heb om hier op Ibiza te kunnen wonen en geen onnodige grammatica. Ik boekte enorm snel resultaat en kan nu vrijwel alles regelen in het Spaans.¨
Mady Vercammen

Cintha, jouw lessen zijn gewoonweg de top ! Wanneer je flink aan de gang gaat, dan red je het zelfs in minder dan 30 uur. Duidelijke fiches, heel grappige video’s en zeer leuke oefeningen. Wanneer ik jouw video aanzet, worden wij meteen super goed gezind voor de rest van de dag 

Mady Vercammen

"Op deze makkelijke en snelle manier Spaans leren is mijn beste keuze ooit"

Ik en vele met mij dat denk ik zeker, hebben al bijzonder veel opgestoken van jouw lessen in een hele korte tijd. Bovendien geef je ook veel gratis lessen weg! Dat laatste hoef je niet eens te doen maar jij doet dit wel dat maakt je extra BIJZONDER
marga-hoefsloot
Marga Hoefsloot

Sinds ik in maart begonnen ben met jouw cursus, ben ik heeeeeeel erg vooruit gegaan en de manier zoals jij het presenteert is geweldig. Je lach is aanstekelijk in je video’s. Ik ben er nog niet maar dat geeft ook niet, want ik leer en geniet elke dag weer van je en de Spaanse lessen. Bedankt!! 👍🥰 dikke knuffel🥰

Jose van straten
José Van Straten-vd Togt

Ik vind je cursus GEWELDIG👍

Ik heb de beginners cursus nog niet afgemaakt en heb al zoveel geleerd.

Blij dat ik de tijd zelf bepaal. En de manier waarop je het mij leert..SUPER.

En duur??? Helemaal niet..blijft altijd online staan en je kunt de filmpjes terug kjjken wanneer je wilt.

Kortom ik ben blij dat ik je cursus ben tegengekomen.

Jeannette Besseling-Meeldijk 

Ik ben nu 4 maanden bezig en kan me goed redden in het spaans. Er is niets fijner dan zelf dingen kunnen regelen ipv afhankelijk zijn van andere mensen. De cursus is goed opgebouwd en je wordt gemotiveerd om door te gaan. Ik kan iedereen jouw cursus aanbevelen. 

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin ook dacht: het zal wel weer een mooi verkooppraatje zijn! Maar dit is echt niet het geval, alles wat je zegt klopt 100%. Je leert op een leuke, leerzame en makkelijke manier Spaans!!! Ga vooral zo door. 

Ingrid

"Spaans leren was nog nooit zo leuk en makkelijk"

We zijn halverwege deze cursus, en ik merk in de praktijk al, dat ik meer dingen versta en ook een makkelijk gesprekje kan voeren met Spaanse mensen. 


Dank je wel Cintha voor de prettige wijze waarop je de lessen verzorgt!

Gerard Sluimer

Ik ben nog geen week onderweg maar wat ben ik blij met jouw lesmethode. Super duidelijk en het motiveert enorm! 


Leuke video's en ik ben zo blij met de podcasts die ik erbij heb. Ik merk dat ik veel meer oppik van deze 1 op 1 uitleg en zo fijn om het opnieuw te kunnen beluisteren. 

Saludos 

spaanse-zee
Audrie 

Omdat ik al eerder kennis had gemaakt met de Spaanse taal kon ik beginnen aan een vervolgcursus.

Tijdens mijn vakantie in Midden Amerika kon ik al het geleerde in praktijk brengen.


Erg fijn die levenslange toegang!


Nu ben ik begonnen met jullie beginnerslessen en steek daar toch ook weer veel nieuwe dingen van op!

Abrazos

Marjolein van Ammers

Wil jij ook Snel, Makkelijk en Leuk Spaans leren? Start over 2 minuten met de 1e les!

Beginners

Spaans Leren Beginners

€ 197,-

Levenslang toegang + hulp + geen extra kosten

Snel een steengoede basis Spaans

Semi-Gevorderden

spaans-leren-semi-gevorderden

€ 267,-

Levenslang toegang + hulp + geen extra kosten

Alles leren en makkelijk Spaans praten

Gevorderden

spaans-leren-gevorderden

€ 197,-

Levenslang toegang + hulp + geen extra kosten

Alles in het Spaans en beter verstaan

Succes gegarandeerd

Volg de simpele stapjes in de lessen en je leert Spaans in 30 uur. Doe 2 lessen per week en je regelt van alles in het Spaans. Het lukt iedereen, alle leeftijden. Een kwestie van doen. En anders krijg je gewoon je geld terug. Doe je de LIVE lessen dan krijg je deze garantie in 8 weken, zolang de cursus duurt. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.